Followers

Monday, April 4, 2011

MAT Automaton 1.0.0.7

TELAH lama juga SC tidak berkongsi sesuatu dengan pembaca setia blog SC ini, maaf dipinta ini berlaku bukan kerana SC sengaja tidak mahu berkongsi tetapi sejak kebelakanga ini SC terlalu sibuk dengan tugas-tugas SC. Secara tidak sengaja hari ini SC mempunyai masa terluang jadi SC mengambil keputusan untuk berkongsi Hack Tools untuk permainan Mission Against Terror atau perisian tersebut dikenali dengan nama MAT Automaton versi 1.0.0.7.

Perlu diingatkan bahawa perisian ini adalah percuma, dan jangan sesekali membeli dengan seseorang kerana perisian ini adalah berstatus freeware, sekiranya anda ada membeli dengan sesiapa minta balik duit dengan orang yang anda beli itu.

Sebelum menggunakan perisian ini SC ingin ingatkan semua bahawa SC tidak bertanggungjawab di atas apa yang berlaku ke atas komputer anda selepas menggunakan perisian ini, namun apa yang SC tahu SC telah menggunakan perisian ini dan tiada masalah yang menimpa kepada komputer SC.

Perlu diingatkan di sini, perisian dan link download perisian ini bukanlah milik SC sebaliknya apa yang SC dapat daripada internet harap maklum. Setakat ini perisian MAT Automaton Versi 1.0.0.7 tidak dapat disekat oleh sistem antihack MAT Online, walaubagaimanapun SC tidak dapat memberi jaminan adakah ia dapat disekat oleh sistem antihack MAT Online di masa-masa akan datang.

Download perisian ini sekarang di http://sharecash.org/download.php?file=1857611

SC: Selamat menggunakan hack semua, kalau nak main tipu berpada-padalah kesian kat orang sikit.

No comments:

Post a Comment