Followers

Saturday, December 7, 2013

Aku Yang Dulu Versi Kelantan

OLEH kerana SC sudah lama tidak mengemaskini blog milik SC ini, hari ini SC memilih untuk berkongsi dengan anda semua terutamanya pembaca setia blog ini satu lagu istimewa khas buat semua penyokong setia SC walau di mana jua mereka berada.

Masihkah anda semua ingat tentang lagu Aku Yang Dulu yang dinyanyikan oleh seorang penyanyi cilik dari Indonesia yang dahulunya pengemis sekarang sudah menjadi superstar kesayangan ramai. Namun, hari ini SC bukan ingin berkongsi lagu yang dinyanyikan Tegar tetapi lagu Aku Yang Dulu Versi Kelantan yang dinyanyikan oleh adik Haikal di dalam versi Kelantan.

Lagu ini amat sesuai didengar terutamnya oleh peminat fanatik lagu-lagu dikir barat yang berasal daripada Kelantan. Untuk pengetahuan anda semua lagu ini sudah mendapat sambutan hangat dan telah diputar di kebanyakkan stesen radio terutamanya Radio Malaysia Kelantan FM.

AKU YANG DULU VERSI KELANTAN
Haikal Lonih Tok Serupo DuluSC: Wow berbakat betul penyanyi cilik ini mungkin beliau patut buat lagu sendiri mana tahu bolah lawan dengan Tegar

No comments:

Post a Comment