Followers

Sunday, February 5, 2012

Kenderaan Aneh

WOW! Panas juga cuaca hari ini, di kepanasan cuaca hari ini SC ingin berkongsi dengan korang semua satu gambar yang boleh dikira aneh dan kreatif. Sebenarnya SC kurang pasti nak letak gambar aneh ke gambar kreatif tetapi rasa-rasanya gambar ini ada kedua-duanya pertama yang aneh kedua yang kreatif. 

Sekali pandang tampak menarik juga kenderaan ini yang dihias sebegitu rupa. SC tidak pasti pula adakah hiasan-hiasan yang diletakkan di kenderaan itu adalah bahan terbuang ataupun barang baru yang masih hangat di pasaran. 

SC juga kurang pasti bahawa adakah kenderaan ini gambarnya di ambil di Malaysia ataupun gambarnya diambil di luar negara. Maaf kos pengubahsuaian kenderaan ini juga tidak di dapati. Namun tidak bermakna kita tidak boleh kongsikan dengan orang lain kan.

Warna kenderaan ini yang bewarna hitam menampakkan lagi betapa eksklusifnya kenderaan ini. Tak tahulah timbulnya idea tuan punya kenderaan ini nak buat kenderaanya kelihatan sebegitu rupa, tetapi tak mengapa inikan yang dinamakan idea kreatif. 

SC nak tanya ni, adakah korang sanggup bersiar-siar dengan kenderaan sepertimana yang ditunjukkan dalam gambar tersebut? Soalan SC ini sekadar bertanya sahaja bukanlah timbul niat di hati SC untuk menjadi agen pemasaran untuk kenderaan tersebut. 

Korang rasa kalau ada kat Malaysia ni kenderaan ni dapat sambutan ke tak? SC rasa sudah tentu ia akan mendapat sambutan hangat tambahan pula kenderaan ini bentuknya lain daripada yang lain. Memang unik sekali...kalau diberi peluang SC pun rasa nak naik kenderaan ini. 

SC: Hebat sekali kenderaan ini......Wow di mana lah nak dapat kenderaan ini.

No comments:

Post a Comment