Followers

Friday, December 24, 2010

Al-Kisah Sembang Cerita

HARI INI SC nak bercerita mengenai sejarah bagaimana blog Sembang Cerita ditubuhkan. Walaupun blog Sembang Cerita ini kelihatan baru sahaja ditubuhkan, sebenarnya sudah lama blog ini ditubuhkan tetapi ia tidak menggunakan nama Sembang Cerita.

Dulunya blog ini dikenali dengan nama JomBersembang, namun atas sebab-sebab teknikal penjenamaan semula terhadap blog JomBersembang terpaksa dilakukan. Oleh sebab-sebab teknikal juga artikel-artikel yang ada di dalam JomBersembang tidak dapat diselamatkan lagi.

Daripada JomBersembang kini blog ini telah dikenali dengan nama Sembang Cerita, tetapi apa-pun nama yang diberi tak kiralah Sembang Cerita mahupun JomBersembang janji kami sentiasa cuba memberikan yang terbaik untuk anda pembaca setia kami.

Kepada yang masih belum mengemaskini bookmark anda jangan lupa kemaskini menggunakan alamat blog Sembang Cerita kerana JomBersembang sudah tidak lagi wujud selepas penjenamaan semula dilakukan.

SC:
SC berjanji untuk terus menjadi blog yang terbaik di antara yang terbaik dan terus menjadi medium hiburan dan informasi kepada pembaca setia.

No comments:

Post a Comment