Followers

Wednesday, May 9, 2012

PCGAME: World Of Tanks

BLOG ini sudah lama tidak dikemaskini oleh SC, ini adalah kerana SC terlalu sibuk dengan tugas-tugas seharian SC. Kebetulan hari ini SC ada sedikit kelapangan, jadi SC tidak mensia-siakan kelapangan tersebut untuk mengemaskini blog ini.

Topik yang menjadi pilihan SC pada kali ini untuk dikongsi dengan korang semua ialah mengenai Permainan Video Komputer Peribadi atau dalam Bahasa Inggerisnya "PC Game" yang boleh dimainkan di dalam talian atau dalam Bahasa Inggerisnya dipanggil Online Games.

Online Games tersebut dikenali dengan nama Wolrd of Tanks. Sebelum itu adalah lebih elok kita mengenali dengan dekat mengenai Wolrd of Tanks. Sila baca mengenai Wolrd of Tanks di bawah ini:

Wolrd of Tanks berasaskan pasukan secara besar-besaran pelbagai-tindakan permainan dalam talian didedikasikan untuk perang berperisai. Membuang diri ke dalam pertempuran tangki epik Perang Dunia II dengan koboi keluli lain di seluruh dunia. Senjata anda termasuk lebih daripada 160 kereta perisai dari Amerika, Jerman, Perancis dan Kesatuan Soviet, dengan teliti diperincikan dengan ketepatan sejarah.

 Satu sistem yang fleksibel menaik taraf kenderaan yang sahih dan pembangunan membolehkan anda untuk mencuba mana-mana kenderaan dan senjata dalam permainan. Sama ada anda lebih suka untuk menghabiskan musuh anda dengan tangki cahaya yang cepat dan mudah dikendalikan, membuat pelanggaran yang mendalam dalam barisan musuh dengan semua tujuan sederhana tangki, menggunakan daya tangki gergasi untuk menghapuskan tenaga berlawan perisai, atau menjadi sniper berat dengan howitzers jarak jauh, setiap jenis unit mempunyai kelebihan tersendiri dan boleh menjadi amat berkesan apabila dikendalikan oleh ace tangki sebenar.

 Tetapi menjadi komander tangki besar sahaja tidak cukup untuk menang! Dalam Dunia Tangki, ia semua tentang kerja berpasukan. Kemenangan dicapai dengan menggabungkan kemahiran pertempuran anda dengan yang lain-lain ahli pasukan anda, masing-masing memainkan peranan mereka sendiri di medan perang. Hanya tambah strategi kegemaran anda untuk membina empayar besi anda sendiri dan memanifestasikan pihak berkuasa tidak dapat dinafikan kuasa tangki!

(PS: Tangki di sini bermaksud kereta kebal)
Layari:  http://worldoftanks-sea.com/game/guide/en/general/about_world_tanks

Video Wolrd of Tanks


SC: Memang Hebatlah Game Wolrd of Tanks ini

No comments:

Post a Comment